Training en workshop

U kunt kennis maken met Mindfulmanager in een tweedaagse workshop of u kunt het proces met uzelf en de groep echt aangaan in een intensieve zesdaagse training gedurende vier maanden.


Training

Uitgangspunt is hoe u zich verhoudt tot uw dagelijkse realiteit in uw functie als leidinggevende. Herkenning en erkenning van de andere deelnemers in soortgelijke functies is een krachtig middel!
Het raamwerk van de training wordt gevormd door de Mindfulness Based Stress Reduction Therapy (MBST) van Jon Kabat-Zinn. De oefeningen uit deze (van oorsprong achtdaagse) training passeren in deze zes dagen de revue, zoals lichaamsverkenning, zitmeditatie, loopmeditatie en ademruimte-oefeningen.
Daarnaast komen andere oefeningen, theorieën en technieken aan bod, in een mix van westerse en oosterse filosofie en therapie,  die eveneens  hun waarde hebben bewezen.

 

Maatwerk
Voorafgaand aan de training is er met iedere deelnemer een kennismakingsgesprek van ongeveer een uur. Daarin kunt u vragen, problemen en uw verwachtingen van de training kenbaar maken. Dat biedt ons de mogelijkheid  maatwerk te leveren.

 

Tijdsinvestering
De training bestaat uit zes bijeenkomsten van een dag gedurende vier maanden. In verband met de opbouw van de training verwachten we dat u alle zes bijeenkomsten aanwezig bent. Daar heeft u niet alleen profijt van, het komt ook het groepsproces ten goede. Tussen de trainingsdagen door oefent u dagelijks (tijdsinvestering circa 20 minuten) uw ‘huiswerk’. Om u in de flow van de training te houden, hebben we tussen de bijeenkomsten door een half uur contact (per telefoon of skype). U kunt dan uw vorderingen bespreken en krijgt persoonlijk feedback.

 

Workshop
Voordat u besluit deel te nemen aan de intensieve training, kunt u kennismaken met Mindfulmanager in de tweedaagse workshop.
Klik op de woorden in de balk links op de pagina voor meer info.


Comments are closed.